Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakad äggakaka

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ihop mjöl, salt och hälften av mjölken till en slät smet. Tillsätt resten av mjölken och äggen och vispa ihop smeten. Smörj en stekpanna eller form som tål ugnsvärme och häll i smeten. Grädda i nedre delen av ugnen, 225o, ca 20 min. Skär ev fläsket i strimlor. Skala ev äpplena och skär dem i skivor eller tärningar. Stek fläsk och äpplen i en annan panna. Servera äggakakan nygräddad, med tillbehören ovanpå eller på ett fat för sig.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.