Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakad camembert

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett enklare alternativ till ostfondue.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader och ta bort skyddsplasten från osten. Om osten ligger i en träask, så lägg tillbaka den i träasken. Om osten saknar träask, lägg den i en form av ugnsfolie eller en ugnsfast form som är lite högre, men inte så mycket bredare än osten. Skär några snitt i ostens yta och häll på vinet. Sätt in osten i mitten av ugnen och baka den tills den är helt smält. Det tar ca 20 minuter. Dippa krutoner, grönsaksstavar, päronbitar, kex eller kanske vindruvor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.