Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakad Cannelloni

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Något kladdig att göra men värt det!

Ingredienser

Instruktioner

Stek köttfärsen smulig. Blanda i den krossade vitlöken på slutet. Stek med de finhackade kantarellerna och lök en stund. Blanda ner tomaterna, smaka av med kryddorna. Fyll pastarören med köttfäsrstuvningen och lägg i en ugnsfast form häll på såsen och grädda i 225 grader i ca 20 minuter eller tills pastan mjuknat. Sås: Smält smör och tillsätt mjöl tills smöret lätt släpper från kanterna. Låt fräsa till nötlukt uppstår. Vispa i mjölk och späd tills bra såskonsistens nås. Tänk på att mjölsåser bör koka minst 12 minuter för att mjölsmaken ska försvinna. Blanda i osten och smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.