Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakad canneloni med köttfärs- och ostfyllning

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En underbar maträtt som jag ofta lagar. Ät rätten gärna med en fräsch sallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs blandfärsen i en stekpanna. Skär oliver och getost i mindre bitar. När blandfärsen har fått någorlunda färg, salta.
  2. Blanda köttfärsen med oliverna och getosten och stoppa in det i canneloni-rören. Lägg alla rör i en ugnsfast form och häll tomatsås över, och sedan bechamelsås. Strö över den rivna osten.
  3. Gratinera i ugnen i 225 grader i ca 25-30 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.