Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakad falukorv med asiatisk smak

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

så himla gott!!!! just falukorv är ju eftertraktat att ha lite variation på. och tills med nudlarna blev detta mitt bästa korvrecept!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugn på 220°C. Skiva falukorven och lägg upp den omlott i en långpanna. Lägg på den skivade löken och tomaterna, häll på chili sauce, toppa med den rivna osten och sätt in i ugnen i ca 12 minuter.
  2. Koka äggnudlarna enligt anvisningarna på paketet. Skölj i kallt vatten och låt rinna av. Woka alla grönsaker och blanda sen i såserna och nudlarna. Garnera med färsk koriander och lime. Tänk på att chili är olika starka, kärna gärna ur chilin om du vill ha en mildare rätt.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • viralottan 16 februari 2009

    Nudlarna blev kanongoda!!! Däremot tyckte jag att korven blev onödigt fet. God men fet... Men detta får ändå en klar fyra!

  • eva_jonte 18 juli 2009

    har redigerat receptet- Mager falukorv och lite mindre sweet&chilisås. La även till sesamolja, som är supergott till wok. Detta måste provas! är superdupergott kan jag lova :-)

  • manne_80 7 april 2010

    Jäklar va gott det var! Aningen starkt...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.