Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakad falukorv med rotsellericrème

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

I stället för potatismos serveras en smakrik rotsellericrème till falukorven.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225°. Gör ca 10 djupa snitt i korven och lägg den i en ugnssäker form. Skiva tomaten. Tryck ner skivorna i korven. Bred på senap och strö över ost. Gratinera mitt i ugnen ca 30 min. Skala selleri och lök och skär i mindre bitar. Koka selleri och lök mjuka i saltat vatten. Sila bort vätskan och mixa slätt med crème fraiche. Smaka av med salt. Lägg upp korv och crème på ett fat och strö över krasse före servering. Servera gärna med en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.