Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakad kassler under mozarellatäcke

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Kassler är toppenmat både till vardags och fest. Supergod.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs lök och purjo några min. Tillsätt tomatkross. Smaka av med salt och peppar.
  2. Bred ut blandningeni en ugnssäker form. Lägg på kasslern. Fördela osten.
  3. Gratinera i 200 grader i ca 10 min (tills osten smält) Strö lite paprikapulver över.
  4. Servera till pasta och en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.