Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakad kolja med champinjoner

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett recept från Coop som jag tyckte lät gott, inte provat själv.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugnstemperatur 200º
  2. Skölj fisken i kallt vatten och salta den ordentligt. Lägg fisk, champinjoner, purjolök och citron i en ugnsfast form. Slå på grädde och peppra. Sätt in i ugnen 20 minuter.
  3. Servera gärna med kokt potatis eller ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.