Serveras med klyftpotatis.
Instruktioner
- Lägg innerfiléerna i en ugnsfast form och krydda med lite salt och paprikapulver. Ringla lite olivolja över. Sätt in i ugnen på 225-250 grader tills kycklingen helt genombakad. Ta ut formen ur ugnen. (baka gärna dina klyftpotatisar i ugnen samtidigt som kycklingen men låt dem vara kvar i ugnen hela tiden.)
- Hacka paprika och purjo och pressa vitlök och lägg alltihop som ett täcke över kycklingen och ringla lite olivolja över grönsakerna och sätt sedan tillbaka formen in i ugnen. Baka i ugnen tills grönsakerna blivit mjuka. Under tiden kan du blanda ihop såsen.
- Vispa ihop creme fraiche, chilisås, curry, cayennepeppar och grädde i en skål. När grönsakerna är mjuka i ugnen så häll såsen i ugnsformen och blanda alltihop väl. Sätt in i ugnen i ca 5 minuter till tills såsen blivit varm.
- Servera tillsammans med klyftpotatis och en fräsch sallad.
Publicerat den
12 januari 2013
Liknande recept
Skriv kommentar