Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakad lax med grönsaker.

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Den är jätteenkel att göra och smakar som den godaste restaurangmat. En perfekt bjudmat med allt i en form.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela, kärna ur och skär paprikorna i bitar. Skala potatisen och skär den och squashen i grova tärningar. Skala och klyfta löken.
  2. Blanda potatis och lök med oljan, vinägern, salt och peppar och lägg i en form, blanda. Baka potatis och löken 10 min i ugnen. Lägg paprika och squash över potatisen och baka ytterligare 10 min.
  3. Lägg på laxen delad i portionsbitar och krydda med salt och peppar. Baka i 10 - 15 min, så du ser att laxen är färdig. Rör ihop smör, dill och citronsaft till ett kryddsmör. Klicka på laxen vid servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • EKC6150 16 januari 2012

    Idag har jag provlagat och ätit den som lunch. Jättegott och absolut supersmidigt att laga till. Det här kan man absolut laga som bjudrätt när det kommer gäster. Tack för receptet Mvh Jocke

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.