Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakad lax med kryddigt täcke

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

God och enkel festmat att bjuda på...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 175 grader.
  2. Börja med att blanda alla ingredienser till griljeringen i en skål.
  3. Lägg laxfilén i en ugnsfast form, bred ut griljeringen på hela laxsidan och strö över lite extra ströbröd.
  4. Baka i ugnen i 20-30 minuter.
  5. Servera med kokt potatis och en kall sås på creme fraiche med lite mynta samt riven lime och citron.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Ma-Ha 5 januari 2015

    Detta var jättegott :) använde vanlig stark senap istället för skånsk senap, det funkade det med.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.