Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakad lax med yoghurtsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Receptet kommer från Niklas mat i SVT1

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader Skär svampen i stora bitar och lägg i en ugnsfast form. Skiva rödlök och fördela över svampen. Dela sen laxen i bitar och lägg ovanpå. Salta, peppra och avsluta med ett par klickar smör på toppen. Sätt in i ugnen i ca 20 minuter. SÅS: Blanda matlagningsyoghurt, citronsaft och flytande honung. Smaka av med salt och peppar. Servera tillsammans med ris och strö över den färska salvian vid serveringen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mumsan 11 oktober 2008

    Gott, kul sås både söt och sur. Gjorde som orginalreceptet och hade quinoa till.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.