Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakad laxfilé

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fräscht och gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop alla ingredienserna till röran i en skål och ställ den kallt.
  2. Lägg fisken eventuellt delad i portionsbitar med skinnsidan ner i en oljad ugnsform. Salta och peppra. Stek i mitten av ugnen ca 10 minuter i 225 grader.
  3. Servera laxen med kokt potatis, den goda röran, citronklyftor och dill. Extra festligt att toppa med några räkor och en klick regnbågsrom. Smaklig måltid.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • EKC6150 23 februari 2012

    Ett bra recept väldigt enkelt men ändå jättegott med röran som tillbehör till den ugnsbakade laxen. Tack för receptet Mvh Jocke

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.