Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakad portabello med quinoapilaff

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En matig och läcker vegetarisk rätt. Svamparna kan variera enormt i storlek. Välj 2 per person om de är små.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Ansa svampen. Blanda olja, sambal oelek, sojasås och finhackad vitlök. Pensla marinaden på svamparna och låt dem ligga medan du gör i ordning resten av rätten.
  3. Skär zucchinin i små bitar och fräs den. Koka quinoan enligt anvisning på förpackningen. Skär paprikan i små bitar. Mosa osten med en gaffel. Blanda quinoa, paprika, ost och fint hackad mandel.
  4. Baka svampen i ugnen 20-40 minuter, beroende på storlek. Toppa med zucchini de sista 5 mintuerna.
  5. Servera svampen med en portion quinoapilaff och grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.