Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakad sötpotatis med scrambled tofu

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Så läcker och så underbart gott! Dessutom går det snabbt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Dela sötpotatisen i halvor och lägg på en plåt. Ringla över olja och strö över lite salt. Ställ in i ugnen i ca 25 minuter. Känn efter så att de har mjuknat och ta sedan ut dem.
  3. Hacka den gula löken och fräs tills den mjuknat. Tärna paprikan och vänd ner i löken och låt steka med i någon minut. Smula ner tofun i stekpannan och blanda ner grädden. Krydda med grönsaksbuljong, oregano, timjan, tamari, örtsalt och svartpeppar. Pressa ner vitlöksklyftorna.
  4. Servera den ugnsbakade sötpotatisen med scrambled tofu och gärna en sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.