Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakad torsk med mozzarella

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Torsk är gott hur den än lagas till, men med mozzarella blir det lite krämigare och lite saltare. 586 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 220 grader.
  2. Koka riset enligt anvisningar på förpackningen.
  3. Salta och peppra fisken, lägg den i en ugnssäker form. Skölj och halvera tomaterna, strimla mozzarellan. Riv parmesanosten och plocka basilikabladen.
  4. Ringla oljan på fisken, fördela tomat, mozzarella och parmesan ovanpå. Toppa med några basilikablad. Stek fisken mitt i ugnen 20 minuter. Toppa med resten av basilikan.
  5. Servera fisken med riset.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.