Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakad torsk med örtsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En härlig fiskrätt som både är enkel och snabblagad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina torsken. Sätt ugnen på 200 grader. Koka potatisen i saltat vatten Lägg fisken i en ugnssäker form smord med olja. Salta och peppra och sätt in i mitten av ugnen i ca 10 minuter.
  2. Skölj citronen, riv skalet och skär resten i klyftor. Hacka gräslök och basilika. Blanda örterna med gräddfilen och citronskalet. Smaka av med salt och peppar.
  3. Ansa salladsärterna. Koka dem i saltat vatten ca 2 minuter.
  4. Servera torsken med alla tillbehör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.