Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakad vitlök

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Ett supergott tillbehör! Vitlöken blir mjäll och får en nötaktig god smak. Perfekt för grillen på sommaren också.

Ingredienser

Instruktioner

Dela vitlöken på mitten tvärs över alla klyftor. Pensla/häll på lite olivolja och stö på salt. Vira in i folie och baka i 225 grader till löken är mjuk. Det tar olika lång tid beroende på hur stor vitlök du använder men räkna med ca 30 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.