Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakade köttfärsbiffar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Hämtat ur kokboken" Det Grekiska Köket" Mycket lättlagat, sköter sig själv och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200 grader. Blanda köttfärsen väl med ägg, skorpmjöl, ost, persilja smör och mjölk. Blanda i oregano, salt och peppar. Forma medelstora biffar.
  2. Skala och skölj potatisen och skär den i bitar. Lägg potatisen i en ugnsfast form, salta och peppra.Strö över oregano och häll över citronsaften.
  3. Lägg biffarna tätt intill varandra i mitten av formen och häll över olja. Späd vid behov med 3 - 4 dl vatten.
  4. Stek i ugn ungefär en timme. Vänd biffarna när de fått färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.