Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakade nektariner

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera de ljumna nektarinerna med yoghurten och njut av livet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Dela nektarinerna på mitten och ta ut kärnan. Häll över vinet. Blanda 2 tsk socker och 2 tsk vaniljsocker och strö över frukten. Baka frukten i 25-30 minuter eller tills de är så mjuka som du vill ha dem.
  2. Sätt ett kaffefilter i din melittahållare. Häll på yoghurten och låts stå i en timme eller två. Blanda därefter yoghurten med en tsk socker och 1 tsk vaniljsocker. Servera de ljumna nektarinerna med yoghurten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.