Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakat ris

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Åter en rätt från Malta vilken är lättgjord, näringsrik och som hela familjen brukar gilla. Praktiskt också att det är bara en enda form allt finns i.Med en sallad blir det perfekt vardag som helg. Prova får du se.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på ca 225 grader. Under tiden blanda riset med bolognesesåsen. Vispa äggen, tillsätt mjölken och den rivna osten.Smörj en ugnsfast form, ha i ris och bologneseblandningen i den, tillsätt sedan äggstanningen och blanda allt. Grädda ca 1 timme, tills ytan blir gyllenbrun. Smaklig måltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.