Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnschili- grönsaker

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Passar bra som den är, som ett vegetariskt alternativ eller annars som tillbehör till kötträtter. En självklar grönsaksfavorit för oss när vi grillar!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala lökarna och klyfta dem. Skär paprikan i bitar. Skala och stava morötterna. Skiva zuccinin i större bitar. Blanda allt i en ugnsform tillsammans med olja och kryddor.
  2. In i ugnen 175 - 200 grader tills grönsakerna har för dig rätt konsistens.
  3. Ta ut dem och blanda i lite chilisås och thaichili, mängden beror på hur blaskigt och starkt du vill ha det.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.