Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsfalu med mango chutney

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 2-3 portioner
Skriv ut

Enkel rätt som är enkel när du har bråttom.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225º C. Börja med att hacka lök, vitlök och purjolök. Bryn detta i smör i en stekpanna. Skär tomaten i klyftor.
  2. Blanda ihop grädde, pepparrot , tomatpuré, tomat, mango chutney, salt och peppar. Smörj en liten ugnsform och lägg korven snittad på längden i den, vik isär korven. Lägg lökblandningen i skåran, ev. överbliven lökblandning runt om korven.
  3. Häll gräddblandningen över alltsammans och gratineta i ugnen ca 25 minuter tills det får fin färg.
  4. Servera med t ex kokt potatis eller ris och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Casperius 15 januari 2012

    När ska paprikan in?

  • evaldo 15 januari 2012

    Paprikan ska sättas till när du steker löken och det andra.

  • Casperius 15 januari 2012

    Supergott enkelt recept. Tog paprikan samtidigt som tomaten. Det fungerar även med lite curry till. Tog 26%ig mat & visp, blev jättebra. Sen standard ris och broccoli! Yummy! Tack Evaldo;) :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.