Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnslagad potatissallad med stekt fiskfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Potatissallad på ett gott och annorlunda sätt...

Ingredienser

Instruktioner

Ugn 250 grader. Skala och skär potatisen i tunna skivor. Skala och skär löken i klyftor. Lägg potatis och lök i en långpanna klädd med bakplåtspapper. Ringla över 3 msk olivolja och 1 msk vinäger. Krydda med 1 tsk salt och 1 krm peppar. Tillaga mitt i ugnen i, ca 20 minuter. Skölj salladen och tomaterna. Stek fisken i 1 msk flytande margarin 2-3 minuter per sida. Krydda med 1 tsk salt och gärna 1/2 tsk citronpeppar. Vänd ner sallad och tomater i potatisen. Servera den ugnslagade potatissalladen med fisk, bröd och fruktdessert.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.