Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsmorötter med purjolök

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En enkel och snabblagad birätt, som jag ofta lagar till. God att äta med kött, men också bara som sådan när det är soppdag!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tvätta, skala och dela morötterna. Dela och skölj purjon.
  2. Blanda i skål och tillsätt oljan och kryddorna. Häll över i ugnsform och tillred i 200 graders ugn ca 40 min. Servera som till tugg.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • marie_bender 20 augusti 2011

    Tack för ett bra recept. Lånade bilden till min blogg, www.prettomarie..com Hoppas det är okej.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.