Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsomelett med potatis, dill och räkor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Fin, matig och lättlagad omelett

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs potatis och grönsaker mjuka i hälften av smöret i en stekpanna som tål ugnsvärme. Salta och peppra. Smöra en ugnsfast form med resten av smöret och lägg i grönsakerna. Alternativt låt grönsakerna ligga kvar i stekpannan.
  2. Vispa samman ägg, mjölk, salt och peppar och häll smeten över grönsakerna. Grädda på 220° mitt i ugnen i cirka 25 minuter tills omeletten har stelnat. Strö över dill och räkor och servera genast, eventuellt med en citronklyfta till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.