Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsomelett med rostad lök och bacon

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Enkel vardagsmat

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Skala och skär rödlöken i klyftor. Skär bacon i centimeterbreda bitar. Lägg löken i en ugnssäker form, gärna teflonbelagd och blanda med oljan. Blanda i hälften av baconet. Sätt pannan i mitten av ugnen 10-15 minuter. Rör om efter halva tiden. Vispa ihop ägg, mjölk eller vatten, osten och persiljan. Krydda med salt och peppar. Häll blandningen över lök och bacon. Fördela över resten av baconet. Fortsätt att tillaga i ugnen 10-20 minuter tills omeletten har stannat. Servera med creme fraiche blandat med senap.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.