Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnspannkaka

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Enkel!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt på ugnen 225grader. Blanda torra ingredienser. Tillsätt mjölk, ägg och smält, svalnat margarin. Blanda väl. Häll smeten i en smord (eller använd bakpapper) långpanna och baka ca 1/2 timme eller tills den har fått vacker färg. Servera med sylt.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • trampolin 19 mars 2008

    God! jag glömde vaniljsockret men det blev gott ändå

  • gullun 8 juli 2008

    Obs!! Grädda den ej i mitten som jag gjorde.. Grädda i nedre delen..

  • Maraya 1 november 2009

    Jättegod, barnen gillade den verkligen. Tack =)

  • bobbora 10 januari 2011

    Barnen tyckte att den var jättegod! Själv tyckte jag att den var för söt, som att äta sockerkaka till lunch.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.