Väldigt god ugnspannkaka som går att variera! Snabb och enkelt att göra!
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Hej! Hur mycket bakpulver ska det vara i?
Undrar samma sak om bakpulvret som först inte alls nämns bland ingredienserna. Bekräfta någon...
Förlåt såg det också nu, det ska vara en rågad tesked ungefär så blir det kanon! ; )
Måste ha gjort något fel när jag gjorde denna. Den blev HELT platt och degig. Kan det bero på att jag inte lät baconet rinna av på hushållspapper? Eller att bakpulvret inte fungerade? Tog 1 tsk bakpulver.
Samma här, den blev platt och kletig tyvärr.. För mycket mjölk?
Yum Yum! Tack för ett supergott recept! Jag hade i en rågad tsk bakpulver och den blev tjock och fluffig, perfekt. Dock var 25 minuter för lite tid, jag lät min stå inne minst 15 minuter extra, så det är nog där receptet gått fel för er som fått en platt och mjölkig.