Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnspannkaka med bacon och svamp

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En jättegod matig ugnspannkaka som man kan ta med ut på utflykten.

Ingredienser

Instruktioner

Stek baconet i sitt eget fett. Skiva svamp och purjolök ock låt det fräsa med i någon minut. Lägg det i en smord form. Vispa mjöl och hälften av mjölken i en bunke. Tillsätt salt, resten av mjölken och ägg. Häll smeten ovanpå bacon- och grönsaksfräset. Stek i 225 gr i 25 minuter. Servera med sallad gjord på lök, morot, äpple och kiwi.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Nallepuh13 22 februari 2009

    Inget speciellt orginellt tycker jag....

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.