Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnspannkaka med grönsaksfylling

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Ugnspannkakan är ofta min räddare när det är bråttom. Jag varierar fyllningen med vad som finns hemma. Kokt broccoli, smulad ädelost och fräst lök är populärt hos oss.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°. Vispa ut mjöl och salt med hälften av mjölken. Vispa ner resten av mjölken och till sist äggen. Låt smeten stå och svälla ca 10 min.
  2. Häll smeten i en normalstor ugnslångpanna med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen ca 20 min.
  3. Skala och strimla löken. Fräs den mjuk i olivolja ca 5 min. Droppa över vinäger, salta och peppra. Lägg rödlöken på pannkakan och smula över getost. Strö över ruccola.
  4. Servera med bröd och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • InHeaven 16 juni 2009

    ser huuur smarrigt ut som helst. ska testa detta recept idag men ha i salami, gorgonzola och rödlök istället. mumms.. tack för receptet

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.