Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsrostade grönsaker

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

Får t.o.m. min grönsaks/rotsaksskygge kille att ta två gånger... Toppengott till tex: grillat

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala rotsakerna och skär i stavar. Bryn i omgångar i matfett i en stekpanna.
  2. Lägg över i en långpanna och ringla över olja. Krydda med salt och peppar och rosmarin.
  3. Ugnstek i 225 grader i ca: 20 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • abharrysson 27 februari 2008

    Detta receptet var jättegott! Jag lade dessutom till potatis som jag skar i stavar. Gott till allt kött.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.