- Serverar: 4 portioner
- Tid: 2 timmar 40 minuter
Skriv ut
Det är alltid gott med fisk, och får aldrig nog med fiskrecept.Här kommer en ny variant som är god och lättlagad!
Instruktioner
- Skölj av fisken, låt den rinna av väl och lägg den sen i en ugnsform.
Pressa över citronsaften och låt fisken stå svalt 1-2 timmar.
Vänd den minst en gång under tiden.
Sätt ugnen på 225 grader.
Blanda ihop 3/4 tsk salt, ströbröd och vetemjöl.
Strö blandningen över fisken.
Stek mitt i ugnen 10-15 minter, tills fisken börjar bli färdig.
Ansa under tiden svampen och fräs den i smöret i en kastrull.
Strö över saltet som är kvar.
Häll grädden runt fisken.
Fördela svamp och persilja över.
Peppra ev lätt på svampen.
Grädda ytterligare 5-10 minuter tills fisken fått fin färg.
- Servera med potatis.
Publicerat den
15 april 2008
Liknande recept
Skriv kommentar