Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsstekt falukorv med parprika och chili

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En ny variant av en gammal klassiker....

Ingredienser

Instruktioner

Sätt på ugnen på ca 200 grader. Smörj en ugnsform. Skär tomaten och champinjonerna o tunna skivor. Gör smala skåror i falukorven och stoppa i grönsakerna. Varva champinjoner och tomater. Blir det över kan du bre ut över formen. Ringla crem fraich paprik chili över och i formen. Toppa av med riven ost. In i ugnen ca 40 minuter eller tills den fårr fin färg. Servera med ris eller potatismos och en god grönsallad. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.