Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsstekt korv med rödbetor, äpplen och potatisklyftor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Praktisk mat där alla ingredienserna lagas samtidigt i ugnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225º.
  2. Tvätta och klyfta potatisen. Skala och klyfta rödbetorna. Lägg allt på en bakpappersklädd plåt. Stek i mitten av ugnen i 10 minuter.
  3. Skär korven i skivor. Kärna ur och klyfta äpplena.
  4. Ta ut plåten och lägg på äppelklyftor och korvskivor, i en rad lite på varandra. Strö över osten. Stek ytterligare 15-20 minuter.
  5. Rör ihop gräddfil, filmjölk och pepparrot. Servera såsen till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.