Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsstekt lax med dill

(5 kommentarer)  
Ugnsstekt lax med dill Ugnsstekt lax med dill
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Anna Bergenströms finfina Halldins Lax i lite omgjord tappning.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader lägg ett bakplåtspapper på en plåt och placera fisken med skinnsidan mot pappret. Salta och peppra enligt smak. Blanda majonäsen med dill, bre detta över fisken. Sätt in i ugnen i ca 20 minuter. Servera med dillkokt potatis och sallad. Om man absolut vill ha mer sås, kan min smala romsås rekommenderas till. Annars blir rätten kanon god ändå, majonnäsen som smälter ihop med dillen över laxen -tok gott!

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • bocuracao 5 oktober 2008

    Kan det bli enklare och godare? Knappast! Jag hade ingen lättmajo, så det blev vanlig. Det gick bra också, men lite mer kalorier förståss. Super!

  • evaldo 29 oktober 2008

    God laxrätta och enkel. Kompleterade med din romsås också.

  • mammis 24 februari 2009

    Detta var jättegott, jag serverade Mojsans örtsås till. Allting var super

  • Lindanemon 1 februari 2011

    Kanongott! :-)

  • Sussilo56 6 mars 2012

    Halldins lax är familjens favorit sen många år! Inte mycket som slår den! :)) har alltid använt vanlig majonäs, eftersom jag helst undviker lättprodukter. Absolut en fullpoängare!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.