Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsstekt laxfilé.

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En härligt god och nyttig rätt att avnjuta till helgen. Passar mycket bra att serveras med pressad potatis, en grönsallad och en kall sås. Ett svalt vitt vin eller citronvatten är gott att dricka till.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 150 grader. Lägg laxfiléerna i en ugnssäker form. Häll oljan i en skål och tillsätt flingsalt och citronpeppar. Skala vitlöksklyftorna och pressa dem ned i skålen med oljeblandnigen. Rör om och bred över laxfiléerna. Ställ formen i mitten av ugnen och låt steka i 30 minuter. Smaklig måltid!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • gymmixlena 9 augusti 2009

    Tack för ett gott laxrecept. Mycket lätt och väldigt gott.

  • suwe76 12 augusti 2010

    Verkligen SUPERGOTT och så enkelt. Har redan gjort detta recept flera gånger. Kände att det nog är dags för mig att kommentera också för det är verkligen detta recept värt :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.