Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsstekt rotselleri med fetaostsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Frasigt, läckert och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Tvätta och skala rotsellerin. Skär den i ½ cm tjocka skivor och panera dem först i uppvispat ägg och sedan i panko eller ströbröd. Stek dem ljusbruna i olja på medelvärme. Lägg biffarna på en plåt. Salta och peppra. Tillaga dem färdigt i ugnen ca 20 minuter.
  3. Tillbehör: Dela broccolin i små buketter och koka dem i saltat vatten i ca 8 minuter. När vattnet kokar lägg ner matvetet och koka den samtidigt i samma kastrull (8 minuter).
  4. Sås: Blanda yoghurt och ost. Smaka av med salt och peppar.
  5. Servera de frasiga biffarna tillsammans med tillbehören och fetaostsåsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.