- Serverar: 2 portioner
- Tid: 35 minuter
Skriv ut
Var alltid en favorit hemma och nu kan den göras vegetarisk.
Instruktioner
- Tina Middagsorven och ta av det röda höljet.
Skär en fåra nästan hela vägen igenom korven. Ta lite av osten och pressa ner längst ner i skåran så den öppnar sig.
- Smöra en ugnsfast form och lägg några små klickar smör i den. Lägg korven i formen och fyll först skåran med bostongurka, sedan med ketchup och sedan ost. Om du vill kan du även ringla ketchup på korven efter du fyllt den.
- Sätt in i ugnen på 225 grader och låt den vara inne i ca 25-30 min eller tills osten smällt och fått lite färg. Korven i sig har dock ungefär samma färg som när den var rå, så titta på osten.
- Servera med stuvade makaroner eller potatismos
Publicerat den
7 april 2012
Liknande recept
Skriv kommentar