Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsstekt veg-falu med fyllning

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Var alltid en favorit hemma och nu kan den göras vegetarisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina Middagsorven och ta av det röda höljet. Skär en fåra nästan hela vägen igenom korven. Ta lite av osten och pressa ner längst ner i skåran så den öppnar sig.
  2. Smöra en ugnsfast form och lägg några små klickar smör i den. Lägg korven i formen och fyll först skåran med bostongurka, sedan med ketchup och sedan ost. Om du vill kan du även ringla ketchup på korven efter du fyllt den.
  3. Sätt in i ugnen på 225 grader och låt den vara inne i ca 25-30 min eller tills osten smällt och fått lite färg. Korven i sig har dock ungefär samma färg som när den var rå, så titta på osten.
  4. Servera med stuvade makaroner eller potatismos

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.