Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnstekt citronlax med vermouthsås

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Lax är alltid gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200º.
  2. Lägg laxen i en smord ugnssäker form. Salta och peppra. Strö över rivet citronskal och pensla med matfettet. Stek i mitten av ugnen, 10–15 minuter.
  3. Rör samman minifraiche med vermouth och kycklingfond i en kastrull, och koka upp under omrörning. Smaka av med salt och peppar.
  4. Servera med kokt potatis och mâchesallat blandad med finstrimlad fänkål och delade rädisor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.