Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnstekta paprikor med viltfärs

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Festligt och mycket gott och hälsosamt. Lätt att tillaga på förhand. Gör alltid succé hos oss.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt anvisningarna på paketet Hacka lökarna och bryn tillsammans med köttfärsen. Krydda och blanda ner riset väl.
  2. Skär ett lock vid fästet på paprikorna och kärna ur dem. Se bilden. Skala av lite på bottnen ifall dom inte står stadigt. Fyll paprikorna med köttfärs- risfyllningen. Sätt locket på.
  3. Sås: Blanda alla ingredienserna och mixa till en slät massa. Häll såsen i bottnen på en vid form och flytta över paprikorna också. Grädda i 225 graders ugn i mitten av ugnen ca 30 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.