Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnstillagad fisk

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En enkel rätt som sköter sig själv.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Skär lök och tomater i skivor. Lägg fisblocket (otinat) i en ugnsfast form.
  3. Häll över grädden, placera ut tomater och lök, krydda med timjan, salt, peppar och vitpeppar efter smak. Ställ in i ugnen.
  4. Under tiden som fisken är inne kan du förslagsvis koka potatis. När du tar ut fisken kan det ibland behövas att kryddas lite extra. (jag själv är otroligt förtjust i vitpeppar!) Det är mycket gott att mosa potatis i skysåsen, och är en jättebra rätt för de lite mindre!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Fridarobert 15 mars 2012

    Låter smidigt och bra, men hur länge ska den stå i ugnen ungefär? missat det. :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.