Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ullabritts goda nötkaka

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Den här kakan är jättegod, lätt att göra och naturligt glutenfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en form. Ströbröd kan användas men är inget måste. Jag har inte använt ströbröd på kakan på bilden.
  2. Mal nötterna och mandeln. Blanda i bakpulvret.
  3. Vispa äggen riktigt porösa. Tillsätt sockret och vispa någon minut till.
  4. Rör ned nöt- och bakpulverblandningen i äggsmeten.
  5. Grädda i 175-200 C cirka 30 minuter i nedre delen av ugnen.
  6. Låt kakan stå och svalna en stund innan du stjälper upp den.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.