Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ullas äppelkaka a´ la Jeppa

 
  • Serverar: 20-25 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Denna bjöd vi på när vi hade Dropp In på skolan. Den lagades i en stor braspanna och skars sedan upp i fyrkanter. Jag lovar att den gick hem!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker väl. Koka upp mjölk och margarin och slå detta varmt över äggblandningen under vispning. Blanda mjöl och bakpulver och tillsätt detta. Lägg bakplåtspapper i en braspanna. Häll smeten i braspannan. Lägg äppelklyftor i rader ovanpå. Strö över socker och kanel.
  2. Grädda 175 grader i ca 45 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.