Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ullas Biffstroganoff med creme fraiche

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabbgjord och mycket god. Rena rama festmåltiden.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla köttet. Skala och hacka löken. Fräs löken gyllengul och lägg över den i en gryta. Öka värmen. Bryn köttet och lägg det i grytan. Krydda med salt och peppar. Rör ner tomatpure´, senap, fond och vatten. Låt grytan sjuda tills köttet är mört - ca 20 min. Tillsätt creme fraiche och koka upp igen. Smaka av. Är såsen tunn kan man ha i lite Maizenaredning.
  2. Servera med ris, pasta eller pressad potatis. Klipp gärna lite persilja över.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • hoya_marie 19 maj 2009

    Toppengott, vi kommer att äta den här stroganoffen många fler gånger

  • Arkenstone 6 juli 2009

    Enkel men god vardagsrätt. Bra barngryta!

  • Maranka 30 januari 2011

    Jag brukar göra detta recept, själv använder jag dock lite mer kalvfond samt en skvätt (ca 0.5-1dl) rött vin. Väldigt gott både till vardags och fest.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.