Sätt ugnen på 175°. Vispa äggvitorna med citronsaft och 1 dl av sockret till skum på medelhastighet. Tillsätt sedan resterande socker och fortsätt vispa på högsta hastighet till styvt skum.
Spritsa ut smeten med 1 cm mellanrum på ett smort och lätt mjölat bakplåtspapper. Lämna en kant på ca 3 cm runt om. Grädda i mitten av ugnen ca 20 min. Låt stå ca 5 minuter innan den stjälps upp på ett sockrat bakplåtspapper. Låt kallna.
Vispa grädden ganska hårt. Låt persikorna rinna av väl. Skär dem i små bitar. Skär bananen i tärningar och blanda med grädden.
Bred ut över marängen och rulla försiktigt ihop från långsidan.
Pudra över florsocker strax före servering
Jätte god.. perfekt...
Får inget hårt skum. Testat att göra den 2 ggr. Är det citronen jag ska hoppa över?