Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ullas Cornflakesäppelkaka

(1 kommentar)  
Skriv ut

Knaprig och god. Alla barns förtjusning!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smöra en ugnsform. Skala och klyfta äpplen och lägg i formen. Strö ev. lite socker över äpplena.
  2. Krossa cornflakes (lite) och blanda det med övriga ingred. Smula degen över äpplena.
  3. Grädda mitt i ugnen i 20 minuter. Serveras med vaniljsås.
  4. Äpplena kan bytas ut mor bär om man vill.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • heskriv 5 februari 2009

    Hittade detta när jag sökte efter baka med glutenfria cornflakes. Det låter ju så enkelst och gott. Undrar just om jag kan använda receptet rakt av och bara byta ut Vetemjöl mot majzenamjöl eller finaxmjöl?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.