Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ullas fläder- och citronsnaps

 
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 4 dagar
Skriv ut

Sommargott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg blommor, citronskal och socker i en flaska eller burk. Häll över brännvin, så att det täcker. Sätt på kork eller lock. Låt det stå i rumstemperatur i ca 4 dagar. Rör om i burken - eller skaka flaskan lite då och då. Sila bort blommor och skal. Späd ev. med mer brännvin till önskad styrka och smak.
  2. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.