Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ullas fläskfile´ Rose

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Uti glada vänners lag....blev vi bjudna på detta en dag. Himmelskt gott!

Ingredienser

Instruktioner

Skär filéeni bitar. Tryck ut dem. Salta, peppra och bryn dem. Lägg dem på en tallrik när de är klara. Hacka löken. Skiva champinjonerna. Bryn dem tillsammans till all vätska är borta. Vispa i buljongen. Tillsätt creme fraiche samt chilisås, pressad vitlök och soja. Koka upp. Lägg i köttskivorna. Puttra några minuter (Så här långt kan man förbereda). Vid serveringen: Klipp bacon i småbitar och stek dem. Låt dem rinna av på hushållspapper Lägg baconbitarna över köttet i serverings- skålen. Klipp persilja över. Strö Rosépepparöver. Serveras med pressad potatis, broccoli och en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.