Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ullas fläskfilégryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Mycket god gryta som passar som festrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa filén fri från fett och hinnor, skär den i 1 cm-tjocka skivor Knaperstek bacon i het stekpanna och låt rinna av på hushållspapper. Behåll baconfettet i stekpannan. Krydda filén med lite salt och peppar och bryn den hastigt. Ta upp köttet Häll grädden i stekpannan och koka tillsammans med senap, buljongtärning, soja och rsoépeppar. Låt koka några minuter, lägg sedan ned köttet och låt sjuda ett par minuter. Rör ned osten och smaka av.
  2. Innan servering: Klipp baconet i bitar och strö över grytan.
  3. Tips! Servera klyftpotatis och en grönsallad till denna rätt. Smaklig spis!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.